19/09/17

Kleurrijke tortilla pizza

Ingrediënten (4 personen)

Rode kidneybonen (150 g)

maïs (150 g)

4 grote tortilla’s, 20cm diameter

200 g champignons, gesneden

200 g kleine trostomaten

200 g chorizoworst, in plakjes

4 kwarteleitjes

1 handvol platte peterselie, gesneden

2 el olijfolie

Bereiding

Snijd de champignons en de chorizo in plakjes, halveer de kleine trostomaten en hak de peterselie fijn. Voorverwarm de oven op 200 graden. Leg de tortilla’s op een bakplaat met bakpapier en bestrijk ze met olijfolie. Beleg de tortilla´s met de rode kidneybonen, maïs en de overige groenten. Voeg vervolgens het eitje toe en breng de tortilla´s op smaak met peper en zout. Bak de tortilla´s 15 minuten in de oven, zorg ervoor dat het eitje goed doorbakken is en serveer de kleurrijke tortilla’s met de gehakte peterselie erover.

Recepten
Share: /