13/07/17

Pasta met bonen, spinazie, kip en pesto

Laat je inspireren. Ga voor deze heerlijke combinatie.

Ingrediënten (4 personen)

Bonenmix Tricolore (310 g), uitgelekt

pasta (300 g)

2 el olijfolie

1 ui, fijngesnipperd

kipfilet (300 g), in reepjes gesneden

1 rode paprika, in blokjes gesneden

4 el rode pesto

verse spinazie (600 g), gewassen

2 el pijnboompitten, geroosterd

10 zwarte olijven, grof gehakt

peper en zout

Bereiding

Kook de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de olijfolie en bak de ui 2-3 minuten. Voeg de kipreepjes toe, bestrooi deze met peper en zout en bak rondom bruin. Voeg de paprika en pesto toe en schep dit even om. Voeg de spinazie in delen toe en blijf omscheppen tot de spinazie is geslonken. Voeg de pijnboompitten, olijven en bonen toe en verwarm het geheel nog even kort.

Recepten
Share: /
Recente berichten