Adverteren op ons koffieblog

Door te adverteren op ons koffieblog bereik je een publiek dat dol is op koffie en alles daar omheen. Plaats je een artikel op onze site met daarin een link naar jouw site dan zullen mensen jou site kunnen vinden, en het is ook nog eens goed voor de SEO waarde van je website. Wij bieden diverse vormen van samenwerkingen aan, hieronder lees je welke dat zijn!

Advertentietarieven van ons koffieblog

Als je gaat samenwerken is het natuurlijk fijn om te weten wat de kosten zijn. Hieronder hebben we de meest voorkomende samenwerkingen op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een andere samenwerking? Stuur ons gerust een bericht via onze contactpagina.

Neem contact met ons op Bekijk onze mediakit

Een artikel schrijven

Adverteren op koffieblogOp Blijeboon.nl werken wij meestal gesponsorde artikelen (ookwel advertorials genoemd). Als wij een artikel schrijven of aangeleverd krijgen dan blijft deze voor zolang wij de site in beheer hebben op de site staan. Lever je zelf een artikel aan? Dan moet dit artikel aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Het artikel moet minimaal 350 woorden lang zijn.
  • Er moeten fotos van hoge kwaliteit beschikbaar zijn (rechtenvrij uiteraard).
  • Wij plaatsen alleen unieke artikelen, dus geen kopieën van andere artikelen.
  • Een maximum van 3 uitgaande links per artikel. Indien gepast plaatsen wij mogelijk ook een interne link naar een relevant (niet gesponsord) artikel op onze eigen site.

Zelf geen artikelen aanleveren maar door ons laten schrijven? Dit kan tegen een meerprijs van €50,- excl. BTW.

Linkbuilding over koffie

We hebben het in de intro al even kort benoemd, maar linkbuilding voegt waarde toe aan jouw site. Door een artikel te plaatsen met een link naar jouw website krijg jouw website een stukje waarde van onze site. Dit kan door een linkje in een (niet betaald) bestaand artikel, of door een linkje op de partnerpagina. De beste methode is echter een link in een artikel zoals hierboven genoemd wordt. Dit is dan ook de meest voorkomende samenwerking die we hebben. Alle links die wij plaatsen blijven op de site staan zolang deze in ons beheer is.

Barterdeals of reviews

Barterdeals zijn vaak de leukste samenwerkingen die er zijn. Wij testen jouw product in overleg, en geven hierover onze ongezouten mening. Door hierin eerlijk te blijven zijn we eerlijk naar onze lezers en houden we ze ook aan ons gebonden. In de review kunnen wij een link naar de website van het product of jouw website opnemen als je wil. Ook aan beeldmateriaal zal het niet ontbreken door onze eigen fotostudio. Interesse gekregen om iets door ons te laten reviewen? Neem dan contact met ons op.

Voorbeelden van verschillende barterdeals:

  • Een review van een koffiesoort, nieuwe apparatuur of een innovatief product
  • Een artikel over een product, dienst of bedrijf
  • Een review van een evenement

Advertentieruimte

Ook voor advertenties is er ruimte op onze website. Wij laten hier graag jouw advertenties zien aan ons publiek! Dit is vaak maatwerk en staat daarom niet in de prijstabel. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op. Voor adverteerders op ons koffieblog bieden wij maatwerk oplossingen, en dus krijg je ook een offerte op maat van ons.

Winacties gerelateerd aan koffie

Een winactie levert vaak snel en makkelijk een flink bereik op. Het plaatsen van een winactie gaat altijd in overleg en ook de kosten hiervan zullen in overleg zijn. Uiteraard is het van belang dat de winactie iets met koffie te maken heeft, om zo goed mogelijk bij ons publiek aan te sluiten. De voorwaarden van de winactie zijn in overleg te bepalen.

Enthousiast geworden?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie overtuigd om te gaan adverteren bij ons? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om tot een goede samenwerking te komen. Wij kijken er naar uit! Jij ook?