Gastbloggen over koffie

Ben jij ook dol op koffie? En kan je een leuk woordje schrijven? Dan bieden wij je graag een platform om je verhalen over koffie op tentoon te stellen. Lijkt het je leuk om eenmalig of met regelmaat voor ons te schrijven? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Gastbloggen voor Blijeboon.nl

Wij bieden je graag een platform voor al je koffiepraat. Onze lezers houden van koffie, en wij ook, dus jouw unieke verhalen zijn bij ons meer dan welkom.

Waarom gastbloggen?

Waar we kunnen ondersteunen we onze gastbloggers. Een vergoeding is op dit moment nog niet mogelijk omdat deze blog voornamelijk als hobby draait. Mochten we producten opgestuurd krijgen om te reviewen dan nemen we contact met onze gastbloggers op om te kijken of we hierin kunnen delen.

Gastblog schrijven over alles wat met koffie te maken heeft

Alles wat met koffie te maken heeft is welkom op ons blog! Heb jij een passie voor koffie, koffiezetapparaten, bepaalde bonensoorten, affecties met een plantage, of wat dan ook? Dan horen wij het graag als je hier een mooi verhaal over wil schrijven. Mocht je vaker over een bepaald onderwerp willen schrijven dan horen we dat uiteraard ook graag! Kleine sidenote: gastbloggen voor linkbuilden valt bij ons onder adverteren, lees hier meer over de mogelijkheden van adverteren op ons koffieblog.

Gastblogger worden

Contacteer ons via het contactformulier hieronder voor de mogelijkheden. Hopelijk horen we snel wat van je en word jij onze nieuwe gastblogger!