Koffieabonnement met machine

Voor veel mensen is koffie haast onmisbaar binnen de dagelijkse sleur. Je staat ermee op, komt er de werkdag mee door en sluit de dag ermee af. Wanneer je naar een meeting gaat, wordt er vaak direct een kopje koffie aangeboden en als er visite langskomt, doe jij natuurlijk hetzelfde. Nederlanders zijn echte koffiedrinkers. Wist jij dat Nederlanders gemiddeld 4 kopjes koffie drinken per dag? Dit zet ons land op de vijfde plaats van de grootste koffiedrinkers ter wereld! Per jaar drinkt heel Nederland, volgens onderzoek, rond de 18,6 miljard koppen koffie. Uit ditzelfde onderzoek blijkt dat een groot gedeelte van de kopjes koffie die per dag gedronken worden, buiten de deur genuttigd worden. En dan voornamelijk op het werk. Dit zorgt ervoor dat er in haast alle bedrijven wel een koffiemachine en een koffiezetapparaat staan. Als bedrijf wil je dan ook dat jouw koffiemachine goede, lekkere koffie zet. Maar koffiemachines en koffie aanschaffen kan aardig duur zijn. Kies daarom voor een koffieabonnement met machine!

Een goede start van de dag met koffie

Maar waarom wordt er zoveel koffie gedronken? Allereerst zijn veel koffiedrinkers verliefd op de sterke smaak die het drankje met zich meebrengt. De koffieplant is eeuwen geleden, in de tiende of elfde eeuw, in Ethiopië ontdekt. Rond de zestiende eeuw werden de eerste koppen koffie gedronken in de landen Egypte, Perzië, Syrië en Turkije. Koffie kan in enorm veel varianten gedronken worden. Zo kan je de drank allereerst zwart drinken, of met melk en suiker. Daarnaast bestaan er diverse soorten koffie. Denk aan de latte macchiato, de espresso en ijskoffie. Iedere soort wordt anders bereid. En dan heb je natuurlijk ook nog de verschillende soorten bonen.

Koffieabonnement met machine voor binnen bedrijven

Als je als bedrijf relatief groot bent en een uitgebreid aantal werknemers hebt, zal er ongetwijfeld veel koffie gedronken worden. Daarom is het cruciaal dat er een koffiemachine wordt aangeschaft die van goede kwaliteit is. Deze apparaten worden met bonen en al geleverd. Kies je voor een koffieabonnement met machine voor in jouw bedrijf? Bespreek dan jouw budget en mogelijkheden met de leverancier om de beste koffie te leveren aan jouw werknemers!

Plaats een reactie